Pogoji poslovanja

 
Cene 
Vse cene v spletni prodajalni www.bellamar.si so v evrih in vsebujejo 22% DDV. Cene veljajo do spremembe in jih lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene objavljene s strani podjetja Bellamar d.o.o., ko kupec potrdi naročilo na elektronski naslov info@bellamar.si. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
 
Načini plačila 
 - Plačilo po predračunu (avans) - Pravne in fizične prejmejo predračun, na podlagi katerega nakažejo znesek za naročeno blago na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Predračun se lahko pošlje po pošti, faksu ali elektronski pošti. Predračun je veljaven 1 teden od prejema naročila. 
- Plačilo po povzetju - Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če želite da vam naročeno blago pošljemo po pošti in je plačilo možno le z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Poštnemu uslužbencu ali dostavljavcu ob prevzemu paketa izročite gotovino in pošta bo za vas opravila plačilo. Pošti Slovenije plačate provizijo za plačilo s posebno položnico po njihovem veljavnem ceniku.
- Z odloženim plačilom (velja za redne stranke)  - Pri tem načinu plačila, ostaja blago v lasti podjetja MS bazeni, savne in biljardi do plačila. V primeru zamude plačila ima podjetje MS bazeni, savne in biljardi pravico, da kupcu zaračuna zakonske zamudne obresti, ki jih je kupec dolžan plačati v 8 dneh od datuma izdaje. V primeru zamujanja plačil, ima podjetje MS bazeni, savne in biljardi pravico do zaustavitve dobav.
 
Naročila in dobavni roki 
Spletna prodajalna www.bellamar.si obratuje neprekinjeno razen v primeru tehničnih motenj in nujnih vzdrževalnih del. Naročila kupcev sprejemamo preko telefona 070 426 700 in pa 24ur na dan preko elektronskega naslova info@bellamar.si. Vsa naročila potrjena s strani naročnika in hkrati prodajalca bodo v primeru, da so izdelki na zalogi odpremljena najkasneje v roku 3 (treh) delovnih dni. Večina izdelkov ima dobavne roke od 7 (sedem) delovnih dni pa do 10 (desetih) tednov (odvisno od izdelka). O predvidenem roku dostave so kupci obveščeni ob potrditvi naročila. Če izdelka ni na zalogi se rok dobave lahko podaljša in se določi sporazumno med strankama na enega izmed naštetih načinov komuniciranja (elektronska pošta, telefaks, telefon). Za vse artikle poslane po pošti se zaračunava poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
 
Reklamacija 
Rok reklamacije znaša 8 dni od prejema  naročenega blaga. Reklamacija se upošteva samo z izdanim reklamacijskim zapisnikom.  Če je reklamacija upravičena, kupec vrne blago, ki mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga.
 
Varovanje podatkov 
Lastnik spletnega mesta www.bellamar.si zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki  bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in kupcev uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.
 
Avtorske pravice 
Spletno mesto www.bellamar.si je v lasti podjetja Bellamar d.o.o.. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.
 
Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila. Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
 
Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!
AKCIJSKA PONUDBA | Vsi akcijski izdelki

Bide 1010

560mm x 360mm x 350mm
stara cena: 259,00
Cena: 220,15

Brisača Spungi

140cm x 70cm
stara cena: 27,00
Cena: 22,00

EOS Bi-O max 9kW

Kombinirana peč za finsko savno.
stara cena: 2.022,00
Cena: 1.690,00

Kopalni plašč Spungi

Na voljo v velikosti L in XL
stara cena: 80,00
Cena: 68,00
Spletko